Ezt a platformot időpontfoglalásra tudod használni, ha bármilyen kérdésed adódna, írj kérlek e-mailt: hello@evaarvaiphoto.hu :)

Kérlek, írjatok nekem pár sort magatokról, illetve az elképzeléseiteket a fotózással kapcsolatban! (Az se baj, ha nincs ilyen, majd kitaláljuk együtt! :)) Pl.: piknik, mezőn szaladgálás... Ha van helyszín ötletetek, azt se tartsátok magatokban! Esküvő esetén pedig még pár alap információra lesz szükségem (hányan lesztek, hol lesz stb.).

Mi a következő lépés?

A tervezés

lépés 01

A tervezés

lépés 01

Miután elküldtétek az üzenetet, én felveszem veletek a kapcsolatot e-mailben. Megbeszéljük az elképzeléseket, az időpontot és a helyszín igényeket. Aláírjuk a szerződést és minden részletet kidolgozunk!

A fotózás

lépés 02

Lifestyle páros fotózás - evaarvaiphoto

A fotózás

lépés 02

A fótózás napja egy szuper élmény lesz. Mivel mindent előre megtervezünk, nincs más dolgotok, mint szórakozni, élvezni minden pillanatot és önmagatokat adni!

Az emlékek

lépés 03

Lifestyle páros fotózás - evaarvaiphoto

Az emlékek

lépés 03

Pár napon belül kaptok egy kis ízelítőt a sorozatotokból, hogy lássátok, milyen szuperek voltatok. Ezek után 3 héten belül átadom nektek az összes igazán jól sikerült fényképet!

"A fényképekben azt szeretem, hogy örökre eltűnt, reprodukálni lehetetlen pillanatot rögzítenek."

Karl Lagerfeld

GY.I.K.

Mennyi idő, mire megkapjuk a fényképeket?

3 héten belül átadom nektek a szerkesztett fényképeket!

Minden esetben felkerülnek a képeink a weboldalra/social felületekre?

Nem, csak és kizárólag abban az esetben, ha beleegyeztek!

Milyen lesz a retusálás?

Természetes! Csak az tűnik el, aminek nincs ott helye, ami magától is elmúlna/begyógyulna. Például egy pattanás vagy egy horzsolás.

Mit vegyünk fel?

Részesítsétek előnyben a neutrális/földszíneket! Összeöltözhettek, de ne egy színbe, inkább egy szín különböző árnyalataiba. De ne aggódjatok, részletes útmutatót kaptok minden esetben, ami erre a kérdésre is tartalmazza a választ!