MIKRO ESKÜVŐ, ELOPOMENT, MINIMONY, TRADICIONÁLIS LAGZI


Nem tudjátok eldönteni, hogy vajon melyik lenne a legtesthezállóbb számotokra? Töltsétek ki ezt a rövid kvízt, és rögtön kiderül, melyik esküvői forma lehet a legideálisabb választás nektek!

Ha ötletetek sincs, hogy mit jelentek a fentebb említett szavak, fél percig se aggódjatok! Írtam már róluk külön, itt el tudjátok olvasni melyik kifejezés, pontosan mit is takar! :)

Bármelyiket is választjátok, a fotóst ne hagyjátok otthon!


Ha 50 fő alatti esküvőtök lesz (legyen az mikro, elopment vagy minimony), ne felejtsétek el, attól függetlenül, hogy nem ország-világ előtt ünneplitek a szerelmeteket, még ez lesz életetek egyik legszebb napja! Ez egy olyan esemény, ami igenis érdemes arra, hogy meg legyenek örökítve a legfontosabb pillanatai! Minden vágyam, hogy én legyen az, aki fényképekbe zárja az emléiteket, érzéseiteket ezen a nagy napon! Ha a portfólióm alapján úgy gondoljátok, hogy én lehet számotokra a megfelelő esküvői fotós, kérjetek személyre szabott ajánlatot! :)


Ha pedig hatalmas bulit terveztek sok-sok vendéggel és szükségetek lenne egy kivételes jó szakemberre, én szívesen ajánlok nektek olyan fotóst, aki talán az igazi lesz számotokra! :)